9 Aralık 2012 Pazar

Turkcell Kamu 1000 SMS

Kamu 1000 SMS

5 TL / Ay

Çok mesajlaşırım diyen Kamu çalışanlarına; Kamu 1000 SMS Paketi
KAMU SMS Paketi ile ne ödeyeceğim diye düşünmeden yurt içinde her yöne mesajlaşmanın keyfini Turkcell kalitesinde çıkarabilirsiniz.

Ne kadar öderim?

Tüm vergiler (%18 KDV %25 ÖİV) dahil, yalnızca 5 TL'ye yurt içi her yöne 1.000 SMS ​gönderebilirsiniz.
Telsiz kullanım ve telsiz ruhsat ücreti dâhil değildir.​​​
 
Kamu 1.000 SMS Paketi ile standart kısa mesaj ücretinin kat kat altında fiyatlarla mesajlaşabilir, sadece Turkcell’lilere değil her yöne dilediğinizce mesaj atabilirsiniz.

SMS paketi bitirildiğinde ve başka bir ek paket olmaması durumunda fatura kesim tarihine kadar gönderilen SMS’ler adet başına 41,5 Kuruş’tan ücretlendirilir.
 
Nasıl kayıt olabilirim?
​Kayıt olmak için KAMU SMS yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndermeniz yeterli.

Ne zaman kullanmaya başlarım?
Kamu SMS paketi için başvuru yaptıktan sonra paketinizin aktif hale geldiğine dair bilgi mesajı gönderilir bu mesajdan sonra paketinizi kullanabilirsiniz.
Paket üyeliğiniz istediğiniz sürece devam edecektir.​

Paketimi nasıl kullanabilirim?
KAMU SMS paketindeki 1000 SMS yurt içi Her yöne geçerlidir. Turkcell Web’den gönderilen mesajlar ve Akıllı Mesaj paketten düşmez. Paket kullanımı, Haber, Astroloji Servisleri gibi servis abonelikleri için gönderdiğiniz 4 haneli kısa mesajlarda geçerli değildir. Paketlerdeki kısa mesajlar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.

Kalan kısa mesajlarımı nasıl öğrenebilirim?
Paketinizdeki kalan kısa mesaj adedini KALAN yazıp 2222’ye göndererek ücretsiz öğrenebilirsiniz. Ancak size gönderilen durum SMS’inde son 12 saat içindeki mesajlaşmalarınızın dâhil olmayabileceğini unutmayın. 

Kalan SMS’lerim bir sonraki aya devreder mi?
Paketinizdeki mesajlarınız o dönem için geçerlidir.​

Tarife ve kampanyalarla ilgili detaylı bilgileri nereden öğrenebilirim?
0 532 7572222 yi ücretsiz arayarak mevcut tarife ve kampanyalarınızla ilgili bilgi alabilir, dilerseniz yeni tarife ve kampanyalarımıza abone olabilirsiniz.

Paketimi aşarsam ne kadar öderim?
Almış olduğunuz paketteki mesajlarınız bittiğinde, tarifenizin standart SMS fiyatından ücretlendirilmek üzere kısa mesaj göndermeye devam edebilirsiniz.

İki farklı paket alabilir miyim?
Hattınıza aynı anda bir Ekonomik Mesaj Paketi tanımlanabilir. Paketiniz varken farklı bir paket talep ederseniz mevcut paketiniz için iptal talebinde bulunmuş olursunuz. Onayınız sonrasında talep ettiğiniz yeni paket aktiflenir, mevcut paketinizi paket bitiş tarihine kadar kullanırsınız. Bu süreçte mevcut paketinizde (varsa) kalan haklarınızı bitirdikten sonra yeni paketinizdeki haklarınızı kullanmaya başlarsınız. Mevcut paketiniz için iptal talebinde bulunup daha sonra aynı paket için tekrar abonelik talebinde bulunursanız sistem iptal talebinizin sistemden silinmesi için onayınızı ister. Onaylamanız durumunda mevcut paketinizi kullanmaya devam edersiniz. Hattınızı devretmeniz durumunda paket kullanımınız iptal olur.​

Satın aldığım paket ücreti faturama ne zaman yansır?
Paketi fatura kesim tarihinize 4 veya daha fazla gün kala satın alırsanız, satın aldıktan sonraki ilk faturanıza yansır. 
Paketi fatura kesim tarihinize 3 veya daha az gün kala satın alırsanız, satın aldıktan sonraki ikinci faturanıza yansır.

Paketimi nasıl iptal edebilirim?
Paketinizi iptal ettirmek için, IPTAL Paket Adı (Örnek: IPTAL KAMU SMS) yazıp ücretsiz olarak 2222'ye gönderebilirsiniz. Ayrıca Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden ve Online İşlemler'deki Kişisel Bilgi ve Başvuru bölümünden de paketinizi iptal ettirebilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder